Min. effektiv rente
25,22%
Lånebeløp
5,000 - 150,000 kr
Aldersgrense
18 år
Betalingsutsettelse
45 dager

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Annonselenke

Anmeldelser av Re:member black

Ganske bra

"Ærlig talt, jeg har brukt dette kortet en stund nå, og det funker ganske bra. Belønningsgreiene er helt OK, og kundeservice var grei, trur eg. Nå, noen ganger er det litt forvirrende, men summa summarum, det er greit."

Kredittkortet er ganske chill, trodde ikkje det!

"Jeg hadde sånne små tvil i starten, men vet du, dette kortet e ganske bra faktisk. Renta er sånn middels, men fordeler e fine, spesielt når eg reise. Så langt, e det bra"

Fantastisk kredittkort, elsker det!

"Dette kortet er helt fantastisk, asså! Renten er lav, og belønningane er topp! Appen er brukarvennlig, og kundeservice er så hjelpsomme. Jeg har brukt det i evigheter, og jeg ee fortsatt like fornøyd!"

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Telefon

Kundeservice

Adresse

Legg til en anmeldelse
Ditt navn: Tittel: Stjerner: Du må velge en rangering Anmeldelse:
Takk for din anmeldelse! Din anmeldelse vil bli gjennomgått før publisering.

Remember Black kredittkort

Remember Black kredittkort er et av de mest populære kredittkortene i Norge, og er utstedt av banken Remember. Kortet er kjent for sine fordeler som cashback på alle kjøp og reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

Remember ble grunnlagt i 2000 som en nettbasert låneformidler. Siden den gang har selskapet utvidet til å tilby kredittkort og forbrukslån til kunder i Norge, Sverige og Danmark. Remember Black kredittkort ble lansert i 2008 som en oppgradering fra Remember Platinum kredittkort.

Remember Black kredittkort er rettet mot forbrukere som ønsker å tjene cashback på alle kjøp og samtidig ha gode reisefordeler. Kortet tilbyr opptil 1% cashback på alle kjøp, avhengig av hvor mye som brukes, og inkluderer reise- og avbestillingsforsikring.

Historien bak Remember Black kredittkort

Remember Black kredittkort ble lansert i 2008 som en oppgradering av Remember Platinum kredittkort. Det nye kortet ble raskt populært blant norske forbrukere takket være sine fordeler, og har siden blitt en av de mest brukte kredittkortene i landet.

I 2019 ble Remember kjøpt opp av Bank Norwegian, som nå eier selskapet og drifter kredittkortene. Remember Black kredittkort har fortsatt å være en populær kredittkortvalg blant norske forbrukere, og tilbyr nå også en rekke nye fordeler som inkluderer rabatter på shopping og hotellbestillinger.

Oppsummering

Remember Black kredittkort er en av de mest populære kredittkortene i Norge, og tilbyr cashback på alle kjøp og reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Kortet ble lansert i 2008 som en oppgradering fra Remember Platinum kredittkort, og har siden blitt en av de mest brukte kredittkortene i landet. Med nye fordeler som rabatter på shopping og hotellbestillinger, fortsetter Remember Black kredittkort å være et populært valg blant norske forbrukere.

Kriterier for å få innvilget Remember Black

For å få innvilget en søknad om Remember Black kredittkort, må man oppfylle visse kriterier. Her er noen av de vanlige kravene som kan være viktige:

  1. Alderskrav: Man må vanligvis være over 18 år for å kunne søke om kredittkort i Norge.
  2. Inntektskrav: Selskapet vil vanligvis kreve at du har en fast inntekt for å kunne vurdere søknaden din. Inntektskravet kan variere avhengig av selskapet og kortet du søker om, men for Remember Black kredittkort kan inntektskravet være minimum 225 000 kroner i året.
  3. Betalingshistorikk: Selskapet vil også sjekke betalingshistorikken din for å se om du har betalt regningene dine i tide. Dersom du har en dårlig betalingshistorikk, kan det være vanskelig å få innvilget søknaden.
  4. Kredittscore: Kredittscoren din vil også bli vurdert når du søker om et kredittkort. Kredittscoren er en måling av kredittverdigheten din basert på blant annet betalingshistorikk, gjeldsnivå og lengden på kreditt-historikken din. Jo høyere kredittscore du har, desto større sannsynlighet er det for at du vil få innvilget søknaden om kredittkort.
  5. Andre krav: Det kan være andre krav som gjelder for spesifikke kredittkort. For eksempel kan noen kort kreve at du har bostedsadresse i Norge eller at du har en viss form for forsikring.

Det er viktig å merke seg at disse kravene kan variere avhengig av selskapet som utsteder kredittkortet, og at det kan være andre faktorer som også tas i betraktning når søknaden din blir vurdert. Det beste er å kontakte selskapet direkte eller sjekke ut deres nettside for å få en oversikt over hvilke krav som gjelder for Remember Black kredittkort.

Fordeler

Remember Black kredittkort er et populært valg for forbrukere som ønsker å få mest mulig ut av sine kjøp. Dette kortet gir deg en rekke fordeler som kan hjelpe deg å spare penger og øke din kjøpekraft. Her er noen av fordelene ved å bruke et Remember Black kredittkort:

  1. Cashback og bonuspoeng: Et av de største fordelene ved å bruke et Remember Black kredittkort er at du kan få opptil 5% cashback på alle kjøpene dine. I tillegg kan du tjene bonuspoeng på utvalgte kategorier, som for eksempel reiser, drivstoff og mat. Disse poengene kan deretter byttes inn mot ulike produkter eller tjenester som tilbys av Remember.
  2. Reise- og avbestillingsforsikring: Remember Black kredittkort kommer med en rekke reiseforsikringer, inkludert reiseforsikring, ulykkesforsikring og avbestillingsforsikring. Dette gir deg ekstra trygghet når du reiser og kan hjelpe deg å unngå økonomisk tap dersom reisen av en eller annen grunn ikke skulle bli som planlagt.
  3. Rabatter og tilbud: Remember Black kredittkort gir deg også tilgang til en rekke rabatter og tilbud på ulike varer og tjenester. Dette kan inkludere alt fra hotellopphold og flybilletter til mat og klær. Ved å bruke ditt Remember Black kredittkort når du handler, kan du dermed spare penger på ting du uansett skulle kjøpt.
  4. Lav rente: Remember Black kredittkort har også en relativt lav rente sammenlignet med mange andre kredittkort på markedet. Dette kan være spesielt gunstig dersom du planlegger å bruke kredittkortet over lengre tid eller har større kjøp du ønsker å finansiere over tid.
  5. Fleksibel nedbetaling: Med Remember Black kredittkort har du også muligheten til å velge en fleksibel nedbetalingsplan. Dette betyr at du kan velge å betale tilbake hele beløpet på kortet hver måned, eller dele opp betalingene over flere måneder. Dette gir deg en større grad av fleksibilitet når det kommer til å håndtere dine utgifter.

Som du kan se, er det mange fordeler ved å bruke Remember Black kredittkort. Enten du ønsker å tjene cashback og bonuspoeng, sikre deg ekstra forsikring på reisen, få tilgang til rabatter og tilbud eller rett og slett ønsker en lavere rente og mer fleksible nedbetalingsplaner, kan Remember Black kreditt være et godt valg for deg.

Nøkkeltall

Effektiv rente Renteeksempel: Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr
Kredittramme 150 000 kr
Betalingsutsettelse 45 dager
Reiseforsikring Ja
Årlig nominell rente 1,97% (23,62% per år)
Korttype Mastercard
Cashback Ja
Rabatter Ja
Maksgrense fordel 25 000 kr per år
Rabatt på drivstoff? Nei
Minstebeløp å betale av opptrukket beløp 1/60 del (minimum 150 kr)
Landsdekkende Ja
Aldersgrense 18 – 100 år


GebyrerÅrsavgift 0 kr
Inaktivitetsgebyr 49 kr/mnd etter 12 måneder med sammenhengende inaktivitet
Varekjøpsgebyr 0 kr
Etableringsgebyr 0 kr
Tilleggskort 0 kr
Erstatningskort 0 kr
Gebyr papirfaktura 45 kr/mnd
Valutapåslag 1,75%
Purregebyr 35 kr
Overtrekksgebyr 125 kr
Forsinkelsesrente 8%
Kontantuttak i minibank 35 kr + 1% av uttak
Kontantuttak over skranke 75 kr + 1% av uttak
Nominell rente 1,97% (23,62% per år)
Effektiv rente (per år) 27,86% per år