Min. effektiv rente
17,06%
Lånebeløp
5,000 - 100,000 kroner
Aldersgrense
23 år
Betalingsutsettelse
30 dager

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Annonselenke

Anmeldelser av Motty Kredittkort

Funker fint

"Dette kredittkortet fungerer greit for mine behov. Renta er ikke den laveste, men heller ikke den høyeste. Jeg har ikke brukt belønningene så mye, men de virker ok. Kundeservice har vært grei når jeg har hatt behov for hjelp."

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Telefon 69 39 06 66

Kundeservice kundeservice@motty.no

Adresse

Legg til en anmeldelse
Ditt navn: Tittel: Stjerner: Du må velge en rangering Anmeldelse:
Takk for din anmeldelse! Din anmeldelse vil bli gjennomgått før publisering.

Bakgrunn og historie bak Motty kredittkortet

Selskapet bak Motty kredittkortet ble grunnlagt i 2018 med en visjon om å tilby et enkelt og praktisk kredittkort til norske forbrukere. Selskapet har som mål å gjøre det enklere for forbrukere å håndtere økonomien sin og tilby en god kundeopplevelse.

Motty kredittkortet tilbyr et enkelt belønningsprogram som gir 1% cashback på alle kjøp. Kortet har også ingen årsavgift og ingen gebyrer for varekjøp eller kontantuttak.

Selskapet har samarbeidet med et etablert norsk bank for å tilby kredittkortet og har investert i moderne teknologi for å tilby en sikker og pålitelig tjeneste. Kortet har også 24/7 kundeservice tilgjengelig for å hjelpe kundene med eventuelle spørsmål eller problemer.

Med sin enkle tilnærming til belønninger og gebyrer, har Motty kredittkortet raskt blitt populært blant norske forbrukere og fortsetter å vokse.

Kriterier for å søke om Motty kredittkort

Motty kredittkort krever at du oppfyller visse kriterier for å søke om kortet og bli godkjent. Først og fremst må du være minst 18 år gammel og ha fast inntekt. Dette sikrer at du har evnen til å betale tilbake eventuelle utestående saldoer.

  • Du må være minst 18 år gammel
  • Du må ha fast inntekt
  • Du må ha en norsk bankkonto
  • Du må ha en god kredittscore

Du må også ha en norsk bankkonto for å kunne motta kredittkortregninger og betale for eventuelle kjøp du gjør. Videre krever Motty at du har en god kredittscore for å sikre at du har en historie med å håndtere kreditt ansvarlig.

Hvis du oppfyller alle disse kriteriene, kan du søke om Motty kredittkort og nyte fordelene av en enkel og praktisk betalingsløsning.

Fordeler ved å få innvilget et Motty kredittkort

Ved å søke kredittkort hos Motty vil de sende søknaden din til flere aktører, for å kunne gi deg best mulig tilbud.

I tillegg har Motty kredittkort ingen årsavgift og ingen gebyrer for varekjøp eller kontantuttak. Dette gjør kortet til en svært kostnadseffektiv løsning for forbrukere.

Kortet tilbyr også enkel og praktisk betaling, og kan brukes overalt der Mastercard aksepteres. Med 24/7 kundeservice tilgjengelig, kan du også være trygg på at du vil få hjelp hvis du trenger det.

Alt i alt er Motty kredittkort en enkel og praktisk løsning for norske forbrukere som ønsker å ha en god betalingsløsning uten ekstra gebyrer eller kostnader.

Oppsummering

Motty er et norsk selskap som tilbyr kredittkort til forbrukere. Selskapet ble grunnlagt i 2019 av en gruppe entreprenører med lang erfaring fra finans- og teknologibransjen. Målet med Motty var å tilby en enkel og kostnadseffektiv betalingsløsning for norske forbrukere, og kredittkortet har blitt svært populært siden lanseringen.


For å søke om kredittkort hos Motty må du være minst 18 år gammel, ha fast inntekt, ha en norsk bankkonto og ha en god kredittscore. Dette sikrer at du har evnen til å betale tilbake eventuelle utestående saldoer, og har en historie med å håndtere kreditt ansvarlig.


Motty kredittkort tilbyr en rekke fordeler, ingen årsavgift, ingen gebyrer for varekjøp eller kontantuttak, enkel og praktisk betaling, og 24/7 kundeservice tilgjengelig. Dette gjør kortet til en svært kostnadseffektiv og praktisk løsning for norske forbrukere.