Min. effektiv rente
25.47%
Lånebeløp
150000
Aldersgrense
20 år
Betalingsutsettelse
45 dager

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Annonselenke

Anmeldelser av Lendo

Godt fornøyd!

"Veldig fornøyd med Lendo, da de var veldig imøtekommende i å finne beste løsning for meg! "

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Telefon

Kundeservice

Adresse

Legg til en anmeldelse
Ditt navn: Tittel: Stjerner: Du må velge en rangering Anmeldelse:
Takk for din anmeldelse! Din anmeldelse vil bli gjennomgått før publisering.

Lendo


Lendo er en ledende nordisk finansteknologisk plattform som ble grunnlagt i Sverige i 2007. Selskapet ble etablert med formålet om å gjøre det lettere for forbrukere å sammenligne og velge de beste lånealternativene.
Lendo har siden oppstarten hatt en imponerende vekst og ekspansjon, og har nå etablert seg som en av de ledende låneformidlerne i Norden. Selskapet tilbyr tjenester i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen og Spania, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å finne de beste lånene til deres behov.
Lendo har bygget sin suksess på en kombinasjon av teknologi og ekspertise innen personlig økonomi. Gjennom sin plattform gjør Lendo det enkelt å sammenligne og velge de beste lånene, samtidig som de gir sine brukere tilgang til en omfattende database med finansielle produkter og informasjon.
Lendo er nå en del av Schibsted-konsernet, som er en ledende nordisk medievirksomhet med virksomhet i mer enn 20 land. Schibsted-konsernet har vært en viktig støttespiller for Lendo i deres vekst og utvikling, og har bidratt til å gjøre selskapet til en av de mest pålitelige og velrenomerte finansteknologiske plattformene i Norden.

Kriterier for å søke om kredittkort hos Lendo


Lendo er en finansteknologisk plattform som tilbyr sammenligning av ulike finansielle produkter, inkludert kredittkort. For å kunne søke om et kredittkort gjennom Lendo, må man oppfylle visse kriterier:
Alderskrav: Lånesøkere må vanligvis være over 18 år eller i noen tilfeller over 20 år, avhengig av utsteder av kredittkortet.
Inntektskrav: Kredittkortselskaper vil vanligvis kreve at søkeren har en fast inntekt. Inntektskravene varierer fra kredittkort til kredittkort og kan avhenge av flere faktorer som søkerens alder, yrke og økonomisk historie.
Kredittscore: Kredittkortselskapene vil også vanligvis sjekke søkerens kredittscore, som er en vurdering av søkerens kredittverdighet basert på tidligere betalingshistorie og økonomisk atferd.
Fast bostedsadresse: Kredittkortselskapene vil vanligvis kreve at søkeren har en fast bostedsadresse og er bosatt i det landet hvor kredittkortet tilbys.

Det er viktig å merke seg at kriteriene for å få et kredittkort gjennom Lendo kan variere avhengig av utstederen av kredittkortet. Det er derfor alltid lurt å sjekke de spesifikke kravene for det kredittkortet du er interessert i før du søker.

Fordeler med å bruke Lendo


Det er flere fordeler ved å søke om et kredittkort gjennom Lendo:
1. Tilgang til flere kredittkorttilbud: Ved å bruke Lendos tjenester kan du få tilgang til flere forskjellige kredittkorttilbud fra forskjellige kredittkortselskaper samlet på ett sted. Dette gir deg muligheten til å sammenligne vilkår og betingelser for ulike kredittkort, og finne det beste alternativet for deg.
2. Lavere renter og gebyrer: Lendo har forhandlet frem gunstige renter og gebyrer for sine kunder. Ved å bruke Lendos tjenester kan du derfor få tilgang til bedre vilkår og betingelser enn om du søker direkte hos kredittkortselskapene.
3. Personlig økonomisk rådgivning: Lendo tilbyr også personlig økonomisk rådgivning til sine kunder. Dette kan være spesielt nyttig hvis du er usikker på hvilket kredittkort som passer best for deg, eller hvis du trenger hjelp til å forbedre din økonomiske situasjon.
4. Sikkerhet og konfidensialitet: Lendo tar sikkerheten og konfidensialiteten til sine kunder på alvor, og tilbyr derfor en trygg og sikker plattform for å søke om kredittkort.

Nøkkeltall


Som en finansteknologisk plattform tilbyr ikke Lendo sine egne kredittkort, men sammenligner og formidler kredittkort fra ulike kredittkortselskaper. Derfor har ikke Lendo fastsatte nøkkeltall som kredittramme, minimum brutto årsinntekt, betalingsutsettelse, årlig nominell rente og aldersgrense.
De ulike kredittkorttilbudene som du kan få tilgang til via Lendo, vil ha ulike vilkår og betingelser, inkludert kredittramme, minimum inntektskrav, betalingsutsettelse, nominell rente og aldersgrense. Disse vilkårene vil være avhengige av det konkrete kredittkortet og kredittkortselskapet du søker hos.
For å finne ut hvilke vilkår og betingelser som gjelder for et spesifikt kredittkorttilbud via Lendo, kan du sammenligne de ulike tilbudene som er tilgjengelige og lese gjennom vilkårene og betingelsene før du bestemmer deg for å søke om et spesifikt kredittkort. Det er viktig å være oppmerksom på at kredittkorttilbudene kan endre seg over tid og at vilkårene kan variere avhengig av din personlige økonomiske situasjon.

Gebyrer


Lendo som en finansteknologisk plattform formidler ulike kredittkorttilbud fra forskjellige kredittkortselskaper. De ulike kredittkorttilbudene kan ha ulike gebyrer og kostnader, avhengig av hvilket kredittkort du velger.
Generelt kan kredittkort ha ulike typer gebyrer, for eksempel årsgebyr, gebyr for kontantuttak, valutapåslag ved bruk i utlandet, gebyr for forsinket betaling eller overtrekk av kredittgrensen. Hvor mye du må betale i gebyrer, vil avhenge av hvilket kredittkort du velger og din personlige økonomiske situasjon.
Når du søker om et kredittkort via Lendo, vil du kunne se de ulike gebyrene som tilbys for hvert kredittkorttilbud som er tilgjengelig. Det er viktig å lese gjennom vilkårene og betingelsene nøye for å forstå hva slags gebyrer som gjelder for det spesifikke kredittkortet du vurderer å søke om.