Min. effektiv rente
18,13%
Lånebeløp
5.000 - 100.000 kroner
Aldersgrense
23 år
Betalingsutsettelse
0 dager

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Annonselenke

Anmeldelser av Instapay Mastercard

heilt ok

"Jeg har prøvd flere kort, men dette her e faktisk ikkje så verst. Renta er litt opp og ned, og av og te forstår jeg ikkje alle greiene på fakturaen, men egentlig funke det greit. Belønningane kunne kanskje vært bedre, men du får noke tilbake, da."

Annonselenke

Det er gratis, og fullstendig uforpliktende

Telefon 21 51 93 00

Kundeservice

Adresse Drammensveien 175 0277 Oslo, Norge

Legg til en anmeldelse
Ditt navn: Tittel: Stjerner: Du må velge en rangering Anmeldelse:
Takk for din anmeldelse! Din anmeldelse vil bli gjennomgått før publisering.

Instapay mastercard

Instabank er en bank som tilbyr en rekke tjenester innen sparing, lån, og forsikringer til sine kunder. Ett av deres hovedprodukt er et kredittkort de kaller Instapay Mastercard. Med dette kredittkortet er man sikret en god kredittramme, med en god effektiv rente.
Ett av fordelene med å velge Instabank, er det faktumet at de er medlem i Bankenes Sikringsfond, noe som sikrer at kundene beholder sparepengene sine (opptil 2 millioner kroner) dersom noe uforutsett skulle skje med banken.
Om du er en (av mange) som opplever en lang ventetid, og ugunstige telefontider hos support hos din bank, så kan det glede deg å vite at Instabank gir en veldig god service, og med gode åpningstider. Du kan kontakte dem via telefon 21 51 93 00 hver dag, mellom 07:00 – 20:00 på mandag – fredag, 10:00 – 17:00 på lørdager, og 14:00 – 18:00 på søndager.
Kriterier for å søke om Instapay Mastercard
For å kunne få din søknad om Instapay Mastercard godkjent av Instabank, må følgende kriterier være oppfylt:
 • Du må ha en årsinntekt på minst 250,000 kroner
 • Din totale gjeld kan ikke overstige 5 ganger din årlige inntekt
 • Du må kunne tåle en renteøkning på 5%
 • Du må ha fylt 23 år
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

 • Fordeler med Instapay Mastercard


  Dersom du bruker sammenligningsfunksjonen vår, kan du raskt se at Instapay Mastercard har en veldig lav rente, sammenlignet med veldig mange andre kredittkort. Dette er veldig bra for deg som ikke ønsker å betale ned hele det skyldige beløpet meg èn gang, men heller ønsker å kun betale minstebeløpet for en periode.
  Veldig mange velger å bruke et slikt kredittkort som en type buffer i hverdagen. Mange uventede utgifter kan plutselig oppstå; bilen må på verkstedet, vaskemaskinen går i stykker, tannregulering til barna. Ved å ha kredittkortet tilgjengelig, vil man alltid ha en måte å betale på, selv om kontoen er tom for øyeblikket. Det er også fint å tenke på at det ikke koster mye (149 kr/år gebyr for inaktivt kort) å ha kortet liggende, så lenge man ikke bruker det.
  Når man har fått innvilget Instapay Mastercard er det også mulig å få betalingsforsikring med kortet. Dette gjelder dersom man skulle bli langvarig syk, eller dersom man skulle bli arbeidsledig. Dette vil sørge for at dine månedlige avdrag blir betalt, og mange opplever at dette er en stor trygghet, i et allerede ustødig arbeidsmarked.
  Man kan også få rabatter på spesifikke kategorier når man betaler med Instapay Mastercard.

  Ny rabatt hver måned  Rabattene knyttet til Instapay Mastercard er forutbestemt fra Instabank, og man kan ikke velge selv hva man ønsker å få rabatt på. Rabattene kan være alt fra drivstoff, til klær, sportsutstyr, og hjemme-elektronikk. Som regel er rabatten på 5%, men det er også måneder hvor man får 3% rabatt på alle kjøp.
  For å vite om en spesifikk butikk gjelder for rabatten, har Instabank satt opp et kode-system hvor de bruker MCC-koder (Merchant Category Codes). Disse kodene blir gitt av Instabank, og de må kryss-sjekkes opp imot MCC-koden til butikken du ønsker å handle fra. Om de stemmer overens – Perfekt! Da får du rabatten som gjelder den spesifikke måneden.

  Oppsummering


  Instapay Mastercard har ett av markedets laveste renter, men tilbyr dessverre ingen rentefrie dager. Kortet har betalingsforsikring, som sikrer at du får dekt dine månedlige utgifter dersom noe skulle skje. Man har også et rabatt-system hvor man kan få opptil 5% rabatt på utvalgte produkter. Dette tilbakebetales til deg som kunde i form av noe som kalles cashback. Det betyr at rabatt-summen blir trukket direkte fra fakturaen.
  Kortet har ingen årsavgift, og koster ingenting så lenge man ikke bruker kortet. Det er noe valutapåslag når man bruker kortet i utlandet.

  Kort oppsummert


  - Ingen årsavgift
  - Lav rente
  - Kortet kan benyttes i nesten hele verden
  - Opptil 5% rabatt på utvalgte produkter
  - God kundesupport

  Nøkkeltall


  Kredittramme 10 000 kr - 100 000 kr
  Minimum brutto årsinntekt 250 000 kr
  Betalingsutsettelse 0 dager
  Reiseforsikring Nei
  Andre fordeler? Ja
  Beskrivelse av kortets fordeler Lav rente, cashback, utvalgte rabatter
  Årlig nominell rente 14,90%
  Maksgrense fordel 2 000 kr/år
  Minstebeløp å betale av opptrukken kreditt 1,67%
  Aldersgrense 23 - 100 år

  Gebyrer


  Årsgebyr 0 kr
  Termingebyr ved utestående saldo 40 kr
  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Norge 0 kr
  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Utlandet 0 kr
  Gebyr ved inaktivt kort 149 kr/år
  Overtrekksgebyr 125 kr
  Uttak over disk 50 kr
  Minibankuttak i bank (uavhengig av bank) 50 kr
  Gebyr ved overføring av penger fra kredittkortkonto 50 kr
  Valutapåslag ved uttak/betaling i utlandet 2 %
  Kontantuttak i Utlandet 50 kr